• 1

Wie zijn wij?

Samen vormen Hans en Lydia een goed team, kennen elkaar goed en ook al jaren en vullen elkaar goed aan. Hebben ieder samen een rugzak vol ervaringen, kennis en zijn in het leven zelf ook door bergen gegaan en hebben ook de dalen bewandeld. Ze zorgen samen voor vertrouwen, verbinding  en veiligheid en houden wel van een stapje buiten de kaders.

Hans woont en werkt op Texel in het Maartenhuis, een antroposofische woon en werkgemeenschap voor mensen met een zorgvraag, hij is ook coach, docent en  houdt van het leven en van de zee.

Lydia komt uit Rotterdam heeft haar eigen bedrijf Doorpakken en werkt als coach, trainer en adviseur. Ze werkt voor kleine en grote bedrijven en haar nieuwsgierigheid, verwondering en directe manier van analyseren en communiceren spreken veel opdrachtgevers aan. Ze houdt van zon, buiten wandelen en zwemmen in de zee.

Tineke Visser en Jurgen van Nimwegen (beiden links op de foto) zijn begin van het jaar mee naar Texel geweest en samen hebben we onderzocht hoe een samenwerking er in 2019 uit kan zien, we hebben er zin in!

 

   
     
   Doorpakken
     

AfdrukkenE-mail