Nieuws & Publicaties

Mallorca en onze retraite

 

De betekenis van het woord retraite is afzondering voor spirituele ontwikkeling en geestelijke oefening. Het komt er op neer dat je de tijd neemt om bij jezelf naar binnen te kijken. En waar kun je dat beter doen dan bij een omgeving die rust en  ruimte geeft en inspirerend is?

Je hebt de tijd om je volgende stappen te overdenken,

omdat wat je deed niet meer paste, of geen energie meer gaf

omdat je je durft over te geven aan een leer en ontwikkelproces waarvan je de uitkomst nog niet weet

omdat je met je zelf aan de slag wilt

omdat je weet dat jij het verschil kan maken

Je kunt meedoen met verschillende workshops waarbij leven, lijf en liefde centraal staan. Je kunt ook letterlijk je stappen zetten in de bergen onder deskundige begeleiding van Bart van Amerongen (www.pole4.nl)

Er is ruimte voor meditatie, zwemmen in zee, ruimte voor gesprekken over hoe je je waarden en talenten verder wil ontwikkelen, genoeg verschillende werkvormen die je aangenaam verrassen en waarbij je heerlijk opgefrist weer verder kunt.

Mallorca is het eiland van twee gezichten. Het eiland met de strook van 10 km vol hotels en appartementen complexen, vol met feestvierders. 

Daar gaan we dus niet heen. Wij gaan naar het authentieke Mallorca met een schitterend binnenland, prachtige natuur, een mooie berg keten, lieflijke havenplaatsjes en heerlijke stranden en baaien.

We zitten vlakbij het stadje Sa Pobla.

De reis is inclusief overnachtingen in ee mooi groot huis met zwembad en lekkere tuin, ontbijt lunches en 1 keer diner, alle workshops,  coachgesprekken en alle andere zon, zee zwembad meditaties, begeleide wandelingen en meditaties

 

https://www.pole4.nl/images/pole4-ouders-mallorca_dorp.jpg

https://i.imgur.com/f99stm3.png

 

AfdrukkenE-mail